viernes, 25 de octubre de 2013

Analitzem blocs educatius

ANALITZEM UN BLOC EDUCATIU: AULA CARACOL.

En aquest bloc podem veure una gran varietat de continguts: videos, fotos i explicacions sobre algun dia especial a l'escola.

Aquest és un bloc infomatiu, la professora el que fa és penjar informacions sobre el que ha passat en un dia especial a l'escola, i així pot seguir informant als pares que no han vingut el que ha passat, o alguns pares que si que hagin pogut venir també, perquè poden extreure les fotos d'aquest bloc.

És a dir, que la professora és qui fa la publicació i els receptors són els pares bàsicament, però també els mestres. Perquè si un mestre nou vol venir a l'escola i es vol informar sobre com fan els dies especials, o agafar idees, amb aquest bloc poden.

Aquest bloc és molt complert ja que té tant etiquetes, com un menú amb els idiomes, i altres opcions que fan que aquest sigui un bon blog, i que és molt ple de estructures.

Aquest bloc, és un blogspot.es. També va molt bé perquè cadascú pot fer comentaris de les entrades que ha fet la professora.

LINK: http://aulacaracolluiscernuda.blogspot.com.es/

jueves, 24 de octubre de 2013

Dibuix del Drive

Es poden treballar moltes coses com: mapes conceptuals, dibuixos..
Pels nens és molt curiós i poden fer molts dibuixos, i fer que la seva imaginació voli! 
Això és molt important, perquè poden fer qualsevol tipus de dibuix. I també els pot ajudar per fer coses més d'estudiar, no tant d'entreteniment, com per exemple mapes conceptuals, esquemes... però tots aquests de manera més creativa.

Formulari del Drive

Crec que els formularis són molt utils, a més a més, t'englova les respostes de les enquestes. I per això és molt més fàcil de treballar. 

Pots fer el qüestionaria amb molts tipus de preguntes, i això també és important perquè si no els vols de multiresposta o pots fer que sigui un escrit.. i pots fer preguntes que siguin obligatòries de respondre.


viernes, 18 de octubre de 2013

Presentació en grup



Aquí tenim la presentació que em fet en grup amb el Drive. Aquest programa és molt bo, perquè ens permet fer moltes coses col·lectives, en conjunt. A part que també està molt bé perquè des del programa mateix podem entrar a internet i buscar la informació d'allà, sense haver de sortir de la mateixa pàgina.
Però sobretot ho trobo interessant, perquè com que és per treballar les presentacions en grup, no cal quedar per fer-la, sinó cadascú modifica les coses des del seu ordinador, sense haver de moure's de casa.



TWITTER

El twitter és una xarxa social amb la qual podem investigar persones tan famoses com no. I poder saber molt més d'aquestes persones. Crec que per un professor pot ser útil a l'hora de poder trobar informació d'algú i poder ensenyar als alumnes informació de la gent, i veure com és la seva vida. I també que estiguin més conectats a les xarxes

viernes, 4 de octubre de 2013

Competencia digital


Try our slideshow creator at Animoto.

La competència digital és tenir l'habilitat de buscar, obtenir, processar i comunicar informació.
El mestre és important que sapigue que és i utilitzar la competència digital, ja que han de poder ensenyar als alumnes , perquè en el futur l'han de usar.